Första uppdateringen för 2013

2013-02-04: 2013 har börjat i högt tempo. Vi har precis släppt en ny version av Backbone4Media. Den här gången har fokus varit lagerfunktionalitet, produkthantering and förbättrat gränssnitt. Vi har nu också stöd för andra typer av digitala produkter som nyhetbrev, jobbannonser etc.

Nedan finner ni några av de nya funktioner som den senaste versionen innehåller:

- Ny visualisering av produkter. Nu visas produkterna i trädstruktur för att förenkla för de kunder som har många produkter. Gruppering kan göras på kategorier (mobilt, banner, nyhetsbrev etc.).
- Realtidsinformation om lagertillgänglighet när man söker och väljer produkter
- Stöd för tidsstyrda produkter. Nu stöds produkter med givna start- och slutdatum samt givet lager.
- Automatiskt godkännande av lager gäller nu alla arbetsflöden.
- B4M egna lagermodul stöder nya typer av allokeringstyper för att kunna användas i lagerrapporterna.
- Ny inställning för ej garanterade kampanjer gällande lagertillgänglighet. Detta för att ge de kunder som säljer öppna kampanjer en bättre kontroll av sitt lager.

Nästkommande releaser kommer bl.a innehålla fullständing integration mot Emediate samt lansering av B4M multi media stöd som kommer att göra B4M till en plattform för inte bara digitalt utan även print, bilagor, event etc. Vi återkommer inom kort med ytterligare information om dessa nyheter. Om ni har några frågor eller funderingar kring detta är ni varmt välkomna att höra av er.

More Information

Johan Liljelund
CEO, Backbone Consulting AB
E-mail:
Switchboard: +46 8 518 01 400
Mobile: +46 70 844 26 08

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

1Kontakta mig angående...