Stockholm Visitors Board integrerar med BackboneCRM

2012-08-24: Stockholm Visitors Board lanserar en helt ny möteskalender integrerad mot deras BackboneCRM.

För att minimera administration och fel kring publisering av möten på webben har man nu med hjälp av BackboneAPI och företaget Creuna, som utvecklat webben, integrerat den nya publika möteskalendern med sitt BackboneCRM där alla möten i och omkring Stockholm administreras.

"I och med denna integration får vi mer tid att driva och stödja våra partners samtidigt som vi kan vara säkra på att informationen på webben är korrekt och relevant. Backbone har varit ett stort stöd i denna process och med deras enkla och lättanvända API:er kunde vi hålla tid och kostnad till ett minimum." säger Henrik von Arnold, VD på Stockholm Convention Bureau

Om Stockholm Visitors Board
Stockholm Visitors Board (SVB) är helägt av Stockholm Stad och jobbar långsiktigt med att marknadsföra och utveckla Stockholm och dess regioner som besöksstad och resmål. SVB har använt BackboneCRM sedan 2003 och idag stöder systemet alla avdelningars unika krav samtidigt som det är fullt integrerat mot VISMA för fakturering, LPOS (Stockholmskortet) and APSIS för e-postmarknadsföring.

Johan Liljelund, CEO Backbone

Ytterligare Information

Johan Liljelund
CEO, Backbone Consulting AB
E-mail:
Switchboard: +46 8 518 01 400
Mobile: +46 70 844 26 08

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

1Kontakta mig angående...